Bloggarkiv

Spitfiren 25:e

Ännu en kväll i garaget och efter att ha lossat en massa kablar, nåja några i alla fall, en del bultar och muttrar, motorhuv, kylare, kofångare, så var det bara att lyfta ut motorn och ställa den vid sidan om … Fortsätt läsa

Publicerat i Utan kategori | Kommentarer inaktiverade för Spitfiren 25:e

Spitfiren 24:e

Tillbaka i garaget, förgasaren revs ned, rengörning och även justering av ventilerna. Bilen startade, men la av efter 200 meter, bogsering tillbaka då startmotorn inte ville. Inga kuggar kvar!     

Publicerat i Utan kategori | Kommentarer inaktiverade för Spitfiren 24:e

Spitfiren 23:e juni

23:e, Gustaf som varit behjälplig tidigare ställde upp för att fixa den anliggande bromsen. Isär med oket, smörja, skipa, rengöring och sen funkade det. Bara att köra hem? Nej då vill den lilla bilen inte starta!

Publicerat i Utan kategori | Kommentarer inaktiverade för Spitfiren 23:e juni

Besiktning av spitfiren

Måndag eftermiddag den 22 juni och besök hos besiktningen för att släcka de tvåor som tillkom i höstas, elen, handbroms, bakbroms, nya bromsslangar och anliggande fram. Det gick nästan, anliggande var kvar.

Publicerat i Utan kategori | Kommentarer inaktiverade för Besiktning av spitfiren

Blodomloppet 2015

Vädret var grått, det for lite i luften, vinden ven, och det var en massa andra i spåret och bansträckningen avslutades med en liten tur upp till Sten Sture-monumentet, inte så kul när man hade sprungit drygt 9 km. Fast … Fortsätt läsa

Publicerat i Utan kategori | Kommentarer inaktiverade för Blodomloppet 2015